menu

Maak kennis met Huidcoach Wendy

Tekst: Lifestylebooking.be

Reeds van kinds af was Wendy Gielen gefascineerd door allerlei dingen die met schoonheid en verzorging te maken hadden. Ze volgde de opleiding als schoonheidsspecialiste puur uit interesse maar was hierdoor zo gefascineerd zodat de droom ontstond om een eigen salon te runnen. Stilletjesaan is deze droom realiteit geworden en wat in 2005 begon als een klein bijberoepje, is ondertussen uitgegroeid tot een hoofdberoep en klein familiebedrijf, waarin dochter Iris (student schoonheidszorgen in opleiding) sinds 2021 ook mee helpt om klanten te verwennen. 

Gespecialiseerde huidcoach

In 2015 specialiseerde Wendy zich in huidcoaching om de klant een gepaste huidverzorging te kunnen aanbieden en te kunnen werken aan huidverbetering. “Een collega van mij werkte met Hannah en vertelde mij enthousiast over Hannah. Ik heb toen de stap gezet om alles in één keer goed te doen. En ook mijn instituut volledig vernieuwd. Tijdens een 4-daagse opleiding voor huidspecialiste heb ik enorm veel geleerd. Elk jaar volg ik nog bijscholingen voor huidverbetering.”

Meten = Weten! Weet jij wat jouw huid nodig heeft?

Huidmeting: vocht, voeding en PH-waarde

Afbeelding

Iedere huid is uniek!! Vandaar dat we bij onze verzorgingen steeds starten met een intakegesprek en huidmeting.

In het intakegesprek gaan we na hoe jij jouw huid verzorgt en op welke manier ik jou best kan helpen hierin. Wil je effectieve huidverbetering of enkel gewoon relaxen, alles is bespreekbaar! Hierna gaan we over tot de huidmeting, we meten met onze skin analyser de vocht-, lipiden en ph-waarde van de huid. Aan de hand van deze meting, rekening houdend met jouw wensen, stellen we een behandelplan op en kan ik je advies geven over producten voor thuisgebruik.

En natuurlijk kan je dan genieten van de verzorging...We volgen ons 5 stappenplan van Hannah en gaan reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen van de huid met producten die op jouw huid afgestemd zijn. Neusje van de zalm is onze bindweefselmassage, indien je echt wil gaan voor effectieve huidverbetering mag deze er zeker niet bij ontbreken! Door de toepassing van manuele massagetechnieken gaan we onze huid prikkelen zodat deze aangezet wordt om zelf terug collageen en hyaluron aan te maken. Kleine lijntjes en rimpels worden opgevuld en je huid ziet er jonger, gladder en steviger uit! Onder het motto "Beauty is not a gift, it's a way of living" heet ik je graag welkom!

Herbalanceringsmassage, eventjes pijn- en zorgenvrij

Ook voor de klassieke behandelingen als manicure, pedicure, suikerontharing , permanente make-up (op aanvraag) en massages kun je bij Wendy terecht. Daarnaast is ze gespecialiseerd in de herbalanceringsmassage specifiek voor oncologische patiënten. “Het is een zachte manuele lichaamsmassage met olie zonder intense knedingen. De zachte roterende bewegingen voelen heel aangenaam en ontspannend aan. Mensen met kanker of chronische pijn zitten soms zo in hun pijn en staan er niet altijd bij stil hoe het voelt om er eens van verlost te zijn. Zo krijgen ze terug contact met hun lichaam en zijn eventjes pijn- en zorgenvrij.”